joi, 3 martie 2011

Astrele in martie 2011

De unde pana unde merg planetele in luna martie 2011 :

Soarele: pe 1 martie se afla in Pesti, unde sta pana in data de 21 martie, cand trece in Berbec;

Intre 1 si 20 martie, Soarele se va afla in Pesti. Vibratiile acestei zodii fiind amplificate de prezenta Soarelui, este de asteptat sa fim preocupati in principal de evolutia noastra spirituala. Se va contura probabil ideea evolutiei sufletului prin sacrificiu. Bineinteles, aceasta idee nu trebuie inteleasa in sens fizic. Nu ne vom sacrifica intr-un mod propriu-zis, nu ne vom urca pe cruce. Ideea se refera la sacrificarea scopurilor noastre egocentrice si a instinctelor noastre greu controlabile. Putem sacrifica lenea, gandurile care incep cu “nu pot”, tendinta de a trata ranile noastre sufletesti cu ajutorul alcoolului, vibratiile joase ale dragostei, etc. Astfel, putem avea acces la energii superioare, si putem fi constienti de prezenta acestora.

Soarele In Pesti ne ofera prilejul rendez-vous-ului cu sufletul nostru, o ocazie a manifestarii Divinitatii din interiorul nostru. Putem avea acces la informatii subtile pretioase, intelegand pe cale intuitiva functionarea lumea in care traim.
In alta ordine de idei, cei care nu vor sesiza legaturile subtile (spiritual-energetice) ale evenimentelor cotidiene, este posibil sa aiba impresia ca traim intr-un haos, intr-un mediu neinteligibil. N-i se va cere sa intelegem evenimentele la care participam cu logica sufletului. Este posibil ca ideile prefabricate sa nu ne ajute prea mult si sa fim nevoiti sa ne ajustam conceptiile din mers.

Incepand cu data de 21 martie, Soarele se va afla in Berbec. Prezenta sa in aceasta zodie ne aduce de obicei multa energie. Corpul nostru fizic isi schimba vibratiile: exact in modul in care sarpele isi leapada pielea uzata, ne schimbam haina energetica de iarna intr-una mai activa, de vara. Este de asteptat sa fim mai energici, mai intreprinzatori, mai plini de initiativa. Daca in perioada in care Soarele calatorea in zodia Pestilor, scopurile sufletului nostru erau primordiale, acum vor iesi in evidenta mai mult dezideratele noastre din planul fizic. Ingresul Soarelui in Berbec poate parea o schimbare spre egocentrism, dar nu: este vorba despre aplicarea in practica a ideilor sufletului nostru. Este o schimbare fireasca. Este de asteptat sa aratam mai multa independenta si determinare. Este posibil sa parem impulsivi si nerabdatori, mai ales din cauza faptului ca vom simti ca lumea a comutat la o frecventa ma inalta, ca viteza de deplasare a timpului s-a marit. Este de asteptat sa fim mai siguri pe sine, hotarati, ambitiosi, plini de curaj.
Totusi, este indicat sa fim atenti si la detalii, sa nu intram niciunde cu usa cu tot, sa avem rabdarea necesara lucrului bine facut. Este recomandabil sa manifestam chibzuinta, fiindca altfel ritmul marit al vietii ne-ar putea conduce la superficialitati.

Luna: in data de 1 martie se afla in Capricorn, in aceeasi zi trece in Varsator, pe 3 martie in Pesti, pe 6 martie in Berbec, pe 8 martie in Taur, pe 11 martie in Gemeni, pe 13 martie in Rac, pe 15 martie in Leu, pe 17 martie in Fecioara, pe 19 martie in Balanta, pe 21 martie in Scorpion, pe 23 martie in Sagetator, pe 26 martie revine in Capricorn, pe 28 martie in Varsator, iar pe 31 martie in Pesti;

Mercur: pe 1 martie se afla in Pesti, pe 9 martie trece in Berbec unde ramane pana la sfarsitul lunii, cu precizarea ca pe 30 martie se intoarce in mers retrograd;

Asadar, in primele 9 zile ale lunii Mercur se va situa in Pesti, intr-una din zodiile sale de exil. Activitatea intelectului se va afla oarecum intr-un con de umbra. Este posibil ca gandurile noastre sa zboare mai haotic, adica sa fim tentati sa pierdem conexiunile dintre idei. Ne vom intalni probabil, destul de des, cu lipsa de logica si de continuitate.
Totodata, este posibil ca exprimarea gandurilor noastre sa nu fie suficient de cizelata. Vom putea observa probabil o anumita lipsa de exigenta fata de sine, in raport cu elaborarea si exprimarea ideilor. Gandurile vor fi dominate probabil de sentimente si astfel vor avea o anumita doza de subiectivism.

Este posibil ca relatiile interumane sa aiba de suferit datorita posibilelor dificultati in ceea ce priveste transmiterea ideilor.

Incepand practic cu data de 10 martie, Mercur trece in Berbec si este de asteptat ca activitatea intelectului sa se revigoreze. Gandurile noastre vor prinde probabil mai multa viteza si vor castiga in ceea ce priveste forta, coeziunea si continuitatea lor. Exprimarea gandurilor va fi probabil directa si sincera, ceea ce poate genera impresia lipsei de diplomatie. Este de asteptat sa comunicam mai mult si mai eficient. Vom castiga probabil in spontaneitate.

Prezenta lui Mercur in acest semn de foc poate aduce mai multa buna dispozitie, si astfel este de asteptat ca relatiile umane sa beneficieze de revigorare.

In seara penultimei zile ale unii, Mercur se intoarce in mers retrograd. Asadar, in ultima zi a lunii, activitatile ce tin de intelect (lucrul mental, gandire, scris, comunicare, studii) vor deveni probabil usor incerte, relativ dificil de controlat.

Venus: pe 1 martie se afla in Capricorn, pe 2 martie trece in Varsator iar pe 27 martie in Pesti unde ramane pana la sfarsitul lunii;

In prima zi a lunii, Venus se va afla inca in Capricorn, ceea ce denota o importanta relativ scazuta a vietii sentimentale. Vom beneficia de calm si liniste. Este de asteptat ca sentimentele noastre sa fie constante, dar lipsite de spectaculozitate. Este posibil sa simtim nevoia de a ne retrage spre interiorul nostru. Viata familiala va avea probabil o importanta marita.

Intre 2 si 26 martie, Venus se va afla in Varsator. Este posibil sa avem parte de o viata sociala tumultuoasa, cu multe schimburi de idei si sentimente. In ceea ce priveste relatiile noastre, acestea vor tinde probabil spre spiritualizare. Iubirea daruita semenilor nostri va avea probabil un pronuntat caracter spiritual. Vom tinde sa daruim din comorile sufletului nostru fara sa asteptam ceva in schimb. Vom fi probabil deschisi, veseli si prietenosi. Este de asteptat ca oamenii sa-si manifeste fata umana, renuntand la mastile purtate.

Incepand cu dimineata zilei de 27 februarie, Venus trece in Pesti. Este posibil ca lumea sa devina mai sentimentala. Este posibil sa realizam ca avem nevoie de latura noastra emotionala, constientizand ca actiunile noastre au valoare numai daca sunt izvorate din iubire neconditionata. Vom cauta profunzimea sentimentelor - cele superficiale vor tinde sa se transforme sau sa dispara.

Este posibil sa simtim nevoia comuniunii cu Tatal Ceresc. Ne vom da seama probabil ca imperfectiunile noastre dispar cel mai repede daca nu pornim o lupta directa impotriva lor, ci lasam sa fie dizolvate de oceanul iubirii divine. Vom simti probabil nevoia de a ne ocupa de sufletul nostru.

Marte: pe toata durata lunii martie se va afla in Pesti;

Este de asteptat ca dinamismul traiului zilnic sa fie oarecum scazut, sa simtim nevoia de a ne interioriza. Este posibil sa fim cuprinsi de sentimentul ca ne aflam pe un taram relativ nesigur, tocmai datorita faptului ca o parte a antenelor noastre vor fi indreptate spre lumea nevazuta. Este de asteptat sa traim dupa mai mult dupa logica sufletului si mai putin conform logicii intelectului.Vom fi probabil relaxati, nu foarte implicati in activitatile lumii fizice.

Jupiter: pe toata durata lunii martie se va afla in Berbec;

Prezenta lui Jupiter in Berbec tinde sa dinamizeze in primul rand gandirea. Vom parcurge o perioada in care scopurile noastre din planul fizic (munca, afacerile, proiectele noastre concrete) vor tinde sa revina in prim-plan.
Pe de alta parte, cum natura zodiei Berbec va fi activata de catre Jupiter, este foarte probabil ca la acest inceput de an sa fim plini de entuziasm si de dorinta de a fi activi, cel putin in planul mental. Vom fi probabil cuprinsi de dorinta de a concepe o lume noua, superioara fata de cea in care traim. Totodata, este de asteptat sa ne putem bucura din plin de viata si de toate beneficiile oferite de ea.

Jupiter in Berbec va tinde sa sadeasca in sufletul nostru dorinta de a ne schimba viata, de a constientiza lacunele de inlaturat si de a pasi cu incredere spre viitor. Este de asteptat sa vrem sa imbunatatim lumea in care traim, sa avem curajul si energia de a depune eforturi concrete in acest sens - sa lucram mai mult, sa avem curajul de a ne manifesta initiativele, de a fi sinceri cu orice pret. Jupiter va beneficia de energia Berbecului, iar astfel mintea noastra poate trece intr-o stare foarte activa, dornica de a proiecta ceva util si progresist.

Saturn: pe toata durata lunii martie se va afla in Balanta, in mers retrograd;

Saturn se afla in semnul sau de exaltare, in Balanta, iar astfel este posibil sa percepem ca limitarile din planul fizic au devenit mai putin stricte. Saturn este elementul de reglaj din sistemul nostru solar. El va insista sa conferim relatiilor noastre (=Balanta) o nota de utilitate. Cu Saturn in Balanta, vom simti probabil nevoia de a explora modalitatile prin care relatiile noastre pot indeplini necesitatile noastre sufletesti si ne pot ajuta in atingerea scopurilor noastre lumesti.

Saturn inseamna corectitudine si utilitate practica. Astfel, prezenta sa in Balanta va accentua probabil nevoia de cooperare. Este de asteptat sa percepem avantajele lucrului in echipa (intr-o atmosfera de deplina incredere reciproca) si sa le aplicam in practica.

In martie, mersul retrograd al acestei planete ne sugereaza sa stam linistiti, sa nu ne implicam in cine stie ce afaceri sau legaturi, pentru ca ar putea sa fie riscant, sa iasa adevarate razboaie. Cel mai bun lucru este sa gandim, sa ne facem planuri de viitor, pe care sa le punem în aplicare la momentul potrivit.

Uranus: pe 1 martie se afla in Pesti, unde sta pana in data de 12 martie, cand trece in Berbec;

Pana pe 12 martie, Uranus ne ajuta sa putem accesa energiile specifice ale zodiei Pestilor, acelea prin care ne putem simti aproape de Divinitate, prin care putem intelege informatii greu accesibile mentalului inferior. Prezenta lui Uranus in Pesti este o invitatie de a accepta suferinta si sacrificiul cu scopul de a impulsiona lumea spre sensul direct al evolutiei. Aici, Uranus incearca sa ne explice faptul ca prin sacrificiu nu trebuie sa intelegem altceva decat o modalitate de a scapa de elementele intunecate din interiorul nostru, astfel incat sa putem accede spre mai multa lumina.

Incepand cu data de 12 martie, cand Uranus trece in Berbec, este de asteptat sa devenim mai hotarati in ceea ce priveste punerea in practica a ideilor noastre revolutionare. Vom fi probabil mai dispusi sa lucram constient pentru faurirea unei lumi mai perfecte. Este de asteptat sa dispunem de mai mult curaj pentru a ne exprima ideile originale, chiar daca acestea inoata uneori impotriva curentului general. Vom fi probabil mult mai activi si energici, mai plini de initiativa si ambitie.

Neptun: pe toata durata lunii martie se afla in Varsator;

Neptun ne ajuta sa accesam energiile specifice zodiei Varsatorului, cele referitoare la adevarata spiritualitate. Nu este indicat sa ne bazam exagerat de mult pe energiile lui Neptun pentru ca astfel putem pierde pamantul de sub picioarele noastre. Ideile noastre pot contine o doza mare de fantezie si risca sa nu se adevereasca in practica. Este bina sa masuram totul de doua ori astfel ca afacerile noastre sa nu iasa in pierdere datorita acestor tendinte utopistice.

Pluton: pe toata durata lunii martie se afla in Capricorn;

Pluton lucreaza pentru concretizarea ideilor si dorintelor noastre, pentru atingerea finalitatii proiectelor incepute. Pluton in Capricorn tinde sa ne faca mai rezistenti la adversitatile vietii. Este de asteptat sa fim perseverenti si ambitiosi. Vom tinde sa ne organizam viata si activitatile cu minutiozitate, astfel incat sa avem eficienta in tot ceea ce intreprindem. Ne va interesa probabil sa fim creativi in planul fizic. Pluton in Capricorn insista sa ne vada nu doar visand, ci lucrand concret pentru indeplinirea dorintelor noastre.

Nod Nord: pe toata durata lunii martie se afla in Sagetator.



sursa:astrotext.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu