sâmbătă, 21 mai 2011

Vine azi Apocalipsa? Ce va întâmpla azi- 21 mai 2011?

Fanaticii americani anunţă un sfârşit groaznic al omenirii
Fanaticii americani anunţă un sfârşit groaznic pentru omenire

Un grup de creştini radicali din America au împânzit internetul cu mesaje ameninţătoare care anunţă că sfârşitul lumii este pe 21 mai 2011. Ce ar trebui să se întâmple la această dată, aflaţi din rândurile de mai jos.
«Ziua Judecăţii 21 mai 2011. Biblia o garantează» - afişele de gen au apărut în mai multe oraşe mari din România şi aparţin unei secte religioase din Statele Unite care ar fi calculat cu exactitate data la care se va produce Apocalipsa.
Singura dată de identificare a autorilor reclamei este adresa unui radio creştin, fondat în Statele Unite ale Americii, Family Radio. Pe site-ul postului de radio ascultătorii pot afla că „Ziua Judecăţii este temută de întreaga lume şi este ziua în care Dumnezeu va distruge lumea din cauza păcatelor omenirii. Biblia ne oferă date concrete despre acea zi“ şi că „Biblia oferă câteva dovezi uimitoare care arată că 21 mai 2011 este o dată corectă pentru Ziua Judecăţii“.
Un american a cheltuit 140.000 de dolari pentru a anunţa că vine sfârşitul lumii - VIDEO
Iată cum au calculat cei de la familyradio.com data exactă la care va avea loc sfârşitul lumii.

„Dumnezeu a adăugat în Geneza 7:10-11:

În 2 Petru 3:8 Dumnezeu ne reaminteşte că o zi înseamnă 1.000 de ani, înţelegându-se în mod corect că acele şapte zile din Geneză pot fi percepute ca 7.000 de ani, vedem că atunci când Dumnezeu i-a spus lui Noe că sunt şapte zile în care poate scăpa de distrugerea lumii, de fapt îi spunea că lumea are exact 7.000 de ani pentru a scăpa de mania Domnului. Deoarece Dumnezeu este atotştiutor, El ştie când este sfârşitul şi când este începutul. El ştia cât de păcătoasă va deveni lumea.

Şapte mii de ani după anul 4.990 î.H. (anul Potopului) este anul 2011, conform calendarului nostru", se arată pe site-ul celor de la familyradio.com.
Sâmbătă vine sfârşitul lumii? Va fi ziua de 21 mai fatală omenirii?
Ce se va întâmpla pe 21 mai 2011? (Foto credit: alexpopescu.net)
Conform aceluiaşi site, mâine ar trebui să aibă loc un cutremur uriaş, de proporţii inimaginabile, care ar deschide toate mormintele din lume. ”Toţi cei care au crezut vreodată în Dumnezeu vor fi imediat glorificaţi şi vor ajunge pentru totdeauna lângă Tatăl.
Pe de altă parte, sectanţii susţin că cei care vor supravieţui cutremurului vor trăi în teroare alături de morţii care nu au crezut în Dumnezeu. ”Şi vor muri pe rând, unul după altul, până pe data de 21 octombrie, când pământul va fi distrus total de Domnul.”
sursa:click.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu