duminică, 15 mai 2011

Numerologia casatoriei

Pentru a primi un raspuns la intrebarea: va rezista sau nu uniunea dintre un el si o ea, va dura casnicia lor sau nu, ce ostacole vor avea ambii de infruntat in familia nou creata, cine va rezista mai mult si anume la ce, care nu va putea si ce anume suporta…nu este sificient sa cunoastem doar tipurile lor zodiacale, nu este suficient sa cunoastem ziua, luna si anul nasterii.
Numerologii antichitatii considerau ca unul dintre elementele foarte importante care stau la baza unei familii rezistente si durabile,  este coincidenta cifrelor de nastere ale partenerilor, prietenilor, sotilor dupa principiul “Par- Impar”.
Daca te-ai nascut sa zicem in data de 2, 4, 6, 8…si partenerul, sotul, sotia dumneavoastra la fel, adica este nascut tot intr-o zi cu cifra para – considera-te un norocos sau norocoasa. Ai avut mare noroc. Poteti indrazneti sa va porniti intr-o navigare pe marea iubirei si armoniei, intelegerii reciproce. Cat de zbuciumata nu ar fi mare uneori, voi ve-ti gasi sprijin reciproc, intelegere, ajutor. Cifrele pare se inteleg intre ele pentru ca vin din aceiasi lume, au aceiasi viziune asupra lucrurilor si realitatilor. Dorintele voastre, gusturile, aprecierile, valorile si modul de valorizare vor coincide intr-o mare masura si chiar daca uneori vor apare contradictii, acestea totdeauna se aplaneaza pasnic fara sa apelati la jutorul cuiva din afara ( mama soacra, socru, amicii, fratii…alti binevoitori) Daca tindeti catre stabilitate, catre o relatie de durata si linistita, fara mari perepetii si rasturnari de situatii, atunci un partener mai bun va va fi greu de gasit. Intr-o astfel de unuine, casatorie nu prea ai de ce sa te temi…poate doar de plictiseala si monotonie. Monotonia este cel mai mare dusman a unui astfel de cuplu. Plictiseala si ordinarul la toate nivelele relatiei este cel mai mare dusman al unei astfel de familii. Daca insa va straduiti sa alungati monotonia, plictiseala, banalul…atunci nu aveti de ce sa va mai temeti si familia cu siguranta va avea o viata lunga si frumoasa.
Cu totul alt caracter poarta perechia in care unul este nascut intr-o daca para si celalalt intr-o data impara. Chiar in primele luni de intalniri acestea simt mereu un fel de suspiciune unul fata de celalalt. Mereu partenerii se intreaba cum sa interpretezi, sau cum sa inteleg un anume comportament, fraza, atitudine a celuilat. Tot timpul sunt oarecum de veghe, atenti, suspiciosi unul fata de celalat. Ai impresia ca partenerii ca si cum sunt doi spioni din lumi diferite si fiecare incearca sa afle cat mai mult de la celalalt dar sa nu ii permiti celuilalt sa afle despre tine. Mereu e un fel de lupta, tensiune, spionare psihologica, chiar daca uneori acestea sunt abea observabile.
-                 Ceva nu e in regula cu el. Cum sa inteleg asta? Ce a vrut sa spuna? Ce sa cred despre asta ? De ce face asta ? Ceva imi scapa. Trebuie sa fiu mai atenta la el ca pare cumva ciudat.
Daca intre acesti doi parteneri se isca un sentiment de iubire, atunci aceasta nu va fi nici odata una linistita, va fi o iubire cu nabadai, se vor iubi in felul lor numai de ei inteles. Acesti doi iubiti vor avea din plin tot felul de tensiuni, certuri, discutii aprinse, chiar si despartiri si impacari. Securea razboiului la ei nu se ingroapa niciodata. Mereu vor gasi tot felul de lucruri, uneori ridicole si neimportante ca sa mai declanseze un mic razboi. Este adevarat ca uneori dupa un razboi puternic si impacarea este foarte dulce. Aceasta uniune, parteneriat nu este unul stabil, chiar daca au trait impreuna 20 – 30 de ani, partenerii nu se vor putea lauda cu faptul ca se cunosc reciproc si se inteleg profund unul pe celalalt. Aici mereu va exista un fel de lupta, uneori tacita pentru putere, pentru dominatie, pentru autoritate…Acesti parteneri vor avea mereu mari diferente de viziune asupra lumii in care traiesc si chiar asupra propriei lor familii, atitudini diferite fata de mancare, vestimentatie, sex, distractie, prieteni…Unor oameni le este foarte pe plac o astfel de diferenta intre parteneri deoarece lasa loc pentru multe fantezii, descoperiri, destainuiri, e loc de oarece misticism, secret, aflarea secretului celuilalt…Dar pentru asta in mod sigur trebuie sa ai instinctul de exploarare mai dezvoltat decat instinctul de conservare, altfel nu ai ce cauta intr-o astfel de relatie. Partenerul toata viata va ramane pentru tine un munte, o inaltime de neatins, sau o mare, o adancime la care nu ai cum sa te scufunzi, dar toate aceste lucruri dupa cum bine se stie sunt foarte incitatnte si excitante. Daca esti putin kamikadze, putin mazochist, putin nebun dupa viata si trairi puternice, adrenalina, atunci un astfel de partener poate sa fie pentru tine exact ce trebuie, dar sa nu te plangi mai tarziu. Acepta situatia ca niciodata nu ai sa te poti urca atat de sus sau nu o sa te poti scufunda niciodata atat de jos ca partenerul tau. Trebuie sa stii ca undeva incepe o lume pe care tu niciodata nu ve-i intelege-o la partenerul tau. Daca stii sa-i dai Cezarului ce e a Ceazrului si tie ce este al tau atunci relatia va merge poate chiar foarte bine pentru ambii.
Daca ambii parteneri s-au nascut in zile impare, casatoria lor va fi stabila, conflictele vor fi rare si nu profunde, mereu vor sti sa ajunga la un consens si vor putea trai sub acelasi acoperisi mult si fericiti. Un astfel de cuplu va fi unul activ, posibil orientat mai mult in afara decat in interiorul familiei, adica ambii se vor axa mai mult pe cariera, serviciu, afaceri, si mai putin pe tot felul de lucruri din cadrul familiei. Acesta va fi un cuplu expansionist, cuceritor, centrifug, solar, excentric mult diferit de un cuplu in care ambii parteneri sunt ,,Pari’’ in care functioneaza mai mult principiu centripet, este un cuplu mai lunar, mai traditionalist, mai linistit…
Aceleasi lucruri se pot spune si despre partenerii de afaceri.
Exista insa si anumite exceptii despre care trebuie sa va spun cate ceva. Exceptie fac cuplurile in care unul dintre parteneri este nascut in data de 7 sau 14, 21 sau 28. Aceste cifre sunt multiplele lui 7. Saptele este o cifra foarte puternica. Cei nascuti in data de 7, 14, 21, 28, mereu incearca si reusesc sa preia initiativa in propriile maini si trebuie obligatoriu sa fie cel care conduce intr-un cuplu. Un astfel de partener este imposibil de a fi supus, ingenunchiat, oricat ai incerca, nici macar nu spera de la bun inceput ca vei reusi sa-l schimbi. Acesta nu poate fi reeducat, nu poti fi mai incapatinat decat el, nu poti avea o vointa mai mare ca al lui, nu incerca sa-l schimbi, sa-l supui ca nu merita. Nu exista asa ceva ! Pot exista aparente, multe, dar realitatea e cu totul si cu totul alta. Nu ai nimic de facut decat sa te relaxezi si sa-l accepti pe el ca lider, ca si conducator maret, da-i fraiele in mainele lui si stai alaturi, in dreapta. Acest lucru se intampla atat in cadrul familiei cat si la serviciu, birou, firma…Fara satisfacerea acestei conditii cuplul nu va putea sa reziste mult timp. Despartirea este eminenta daca cel nascut in data de 7 sau 14, 21 ,28 nu se va simti lider incontestabil in cadrul familiei.
Daca ambii parteneri sunt nascuti in data de 7, asta este un semn foarte bun- cuplul lor va fi unul creativ in cel mai inalt grad.
Mai exista inca o cifra destul de puternica si anume 29.  Cel nascut in data de 29 il asteapta un destin foarte inalt: pozitie sociala inalta sau o anumita descoperire stiintifica revolutionara sau foarte importanta pentru un intreg sector, recunosterea sociala nationala si internationala. Un astfel de om trebuie sa ajunga cineva mare si de regula viata lor devine un fel de bogatie, proprietate a turmei. Aici este suficient sa ne amintim de presedintele Kennedy, actorita Ingrid Bergman…Faptele lor sunt neobisnuite, ei mereu merg pe lama de cutit, pe marginea prapastiei si din acest motiv sfarsitul lor deseori este unul tragic.
O alta cifra despre care trebuie sa va spun este – 18. Unii astrologi o considera o cifra intunecoasa si rea, doarece in ea se ascund trei de sase. Din aceas motiv unii oameni o numesc cifra dracului. Exista in cifra 18 un oarecare motiv pentru a nu o vedea cu ochi foarte buni dar nu este acesta. Inca in antichitate cifra 18 era vazuta ca una aristocratica. Cei nascuti in data de 18 au mari sanse sa petreaca viata in belsug si bunastare, bogatie, ceea ce trezeste invidia celor din jur. Acesti oameni ating rezultate foarte bune in invatare, sport, cariera, se casatoresc foarte avantajos, uneori chiar din interes. Au posibilitatea de a asigura si urmasilor o viata la fel de indestulata. Insa nu chiar intamplator cifra 18 este vazuta ca una rea, intunecoasa, sau cum ii spun unii – cifra dracului, deoarece odata cu belsugul si inflorirea, bunastarea, puterea…aceasta cifra aduce cu ea o amenintare permanenta a vietii si sanatatii posesorului. De cele mai multe ori, posesorii acestei cifre termina viata in moduri destul de neplacute, prin siucidere, atentat la viata lor, crima, boli extrem de chinuitoare…Din acest motiv inca in antichitate posesorilor de cifra 18 li se recomanda sa nu se grabeasca in excaladarea scarii sociale, acumularea de bogatii, putere…si li se recomanda o viata mai potolita, mai putin la vedere, fara prea multe bogatii, o vita modesta. Se considera, cu cat mai mare este bogatia sau puterea pe care o detine un om al cifrei 18 cu atat mai chinuitoare va fi boala, mai neplacut modul in care va sfarsi viata. Asa dar – o viata cumpatata, modesta, linistita.
Luati toata aceasta informatie spre gandire, spre analiza, observatie si nu ca pe o instructiune spre actiune.
sursa:Anatol Basarab

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu