luni, 26 decembrie 2011

HOROSCOP URANIA, săptămâna 25-31 decembrie

Săgetător
Pentru cei născuţi în semnul Săgetătorului perioada de sfârşit de an este un pic mai tensionată. Săgetătorul, asemeni celor născuţi în Fecioară, Peşti sau Gemeni trăiesc destul de puternic un careu în T alcătuit de Lună în Peşti, în opoziţie cu Marte şi în cuadratură cu sensul vieţii şi Mercur.
Din păcate, Săgetătorii iau din plin, aş zice iau în piept, întreaga conjunctură astrală. Cu tot felul de informaţii care-i ustură, îi dor, îi enervează, îi destabilizează cu probleme profund divergente, cu imposibilitatea de a se împăca între slujbă, datorie oficială, casă şi familie sau toate problemele care se amestecă halucinant încât nu ştie omul unde să se ducă mai întâi şi ce să rezolve cu prioritate.
Sunt zile de hărţuială, de stres, de nemulţumire, mai puţin de împăcare sau de linişte, de calm, de odihnă. De asemenea, un anume disconfort bănesc poate să apară în viaţa unora dintre aceşti nativi, să nu aibă suficienţi bani să facă toate cumpărăturile, să onoreze toate datoriile, să facă toate plăţile la fine de an, să îşi facă toate plăcerile sau toate mofturile pe care şi le-ar dori într-un moment de sărbătoare sau într-un moment în care întreaga superstiţie a trecerii în noul an îl obligă pe respectivul să facă ceva de natură să compenseze ori să aibă funcţie de port bonheur, să-şi cumpere un obiect de valoare ca să-i meargă bine tot anul, să-şi cumpere ceva care-i face plăcere pe ideea că în felul acesta se desparte de o etapă, de datorii şi strâmtorare financiară, în sfârşit, tot felul de elemente subiective, personale, cu care sunt încărcate aceste gesturi cu componentă financiară.
Apoi este întregul stres profesional şi, cu cât omul are funcţie mai mare şi răspundere, se încarcă cu greutate, dar şi cu conflict. Pentru unii nativi din semnul săgetătorului pot să vină veşti alarmante, nemulţumitoare sau care să sune prost dinspre străinătate.
Alţii chiar pot călători în străinătate sau pot să aibă relaţii chiar de acasă cu străinătatea pe diferite mijloace de comunicare, dar ceea ce vine de acolo să nu-i mulţumească, să nu-i satisfacă, ba chiar să-i pună pe jăratic. Elemente de stres, de răfuială, elemente de conflict, elemente amestecate în care partea de justiţie, partea de înţelegere, partea de cooperare, partea de muncă, partea economică să fie amestecate într-un fel destul de straniu şi greu de disociat. Pentru unele persoane se poate pune chiar problema apărării unui statut personal, a unei condiţii, a funcţiei, a rangului, a numelui sau se mai pune problema recursului la un ajutor către persoane cu putere, membri de familie care să îl susţină, să-l ajute, să se implice în viaţa lui şi să nu-l lase singur la nevoie.
Relaţiile cu copiii pot să fie furtunoase sau abrupte, încărcate de surpriză, iar surpriza să nu fie întotdeauna dintre cele agreabile. Mai există şi riscul ca unii dintre copii să facă nişte trăznăi, mai ales că este şi momentul prielnic să li se urce autonomia, libertatea şi independenţa la cap, să dorească foarte tare să se emancipeze şi să facă tot felul de lucruri pe care numai adolescenţa nedesprinsă încă din copilărie este în stare să le creeze, cu inocenţă, uneori cu inconştienţă, dar cu consecinţe reale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu