vineri, 9 decembrie 2011

Horoscop 2012-Sagetator


In 2012, sagetatorii se trezesc la viata. Este anul primavaratec al acestei zodii, care se va reinventa si se va redescoperi. Regasiti frumusetea vietii si incepeti sa va faceti planuri serioase de viitor. dragostea va fi in prim plan pentru sagetatori in 2012, multe intamplari din acest an urmand sa va ofere o serie intreaga de beneficii. cel mai important este ca nativii acestei zodii sa se redescopere. Latira spirituala va fi una foarte importanta, iar armonia in jur va fi dezideratul principal.

Cariera


Vesti bune pentru sagetatori din punct de vedere profesional. Astrele se aranjeaza pozitiv in 2012 si favorizeaza salturi in cariera, mai ales in perioada ianuarie - martie. veti lua foarte in serios orice sarcina va este trasata sau fiecare proiect pe car eil obtineti daca suneti liber profesionist. Veti face tot posibilul sa rezolvati cum se poate mai bine tot ce aveti de facut, maximizandu-va sansele de a obtine o promovare dar si venituri mai mari. Energia de a realiza ce v-ati propus este prezenta in sistemul sagetatorilor. Respectul si admiratia vor fi vizibile, dar o atitudine diplomata, rezervata din partea dvs va va ajuta mai mult in cazul unor situatii tensionate. Ultimele dou trei luni trebuie sa dati dovada de prudenta legat de locul de munca.


Dragoste

Sagetatorii sunt iscoditori, exploratori, curiosi, vor sa testeze situatii si senzatii noi. Exact asa vor proceda si in dragoste, in 2012. Eventuale dezamagiri, obstacole sau chiar inimi zdrobite nu par sa fie insurmontabile. Optimismul le va permita sa vada mereu partea plina a paharului. Chiar si pentru cei care sunt implicati intr-o relatie de cuplu, aceasta va evolua si vor aprea etapele decisive, cand va trebui sa hotarati daca mergeti mai departe sau nu. Acum se va vedea profunzimea sentimentelor. Planetele vor schimba viziunea dvs despre dragoste si intimitate. Pentru Sagetatorii singuri, apar noi relatii de prietenie care in timp pot evolua in relatii foarte puternice, de dragoste foarte intensa. Decembrie 2012 este perioada cea mai buna pentru viata afectiva. Perechea potrivita ar putea fi gasita chiar acum!

Bani

2012 este un an echilibrat din punct de vedere al banilor. In primele trei luni puteti obtine sume suplimentare de bani pe care le veti folosi pentru plata unor datorii sau facturi mai vechi. O mai buna gospodarire si o modificare a administrarii finantelor personale este recomandata. Cheltuiti cu atentie, fara sa va implicati in proiecte costisitoare. Nu este deloc rau sa incercati sa economisiti niste bani pentru zile mai negre. Noiembrie 2012 pare sa fie luna norocoasa la bani pentru Sagetatori.

Sanatate

per total, starea de sanatate a Sagetatorilor, in 2012, este una de la foarte buna in sus. Primele trei luni ale anului pot aduce insa mici probleme cu sistemul nervos sau cu pielea. Este necesar un efort de impunere a unui program zilnic echilibrat, cu atentie speciala acordata orelor de masa si de odihna. Daca exagerati cu munca, puteti da peste cap sistemul nervos si apar insomniile. Vremea buna trebuie sa va scoata din casa pentru mai multe activitati sportive si de relaxare. Cu o atitudine pozitiva finalul anului va va gasi sanatosi si increzatori in fortele proprii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu