vineri, 30 martie 2012

Machiaj pt.mamici

Mamele sunt ocupate. În unele zile abia reuşesc să facă un duş, ce să mai vorbim de machiaj. Dacă şi tu eşti mamă şi vrei să faci o schimbare, începe prin a-ţi rezerva câteva minute îngrijirii personale. Mai jos ai câteva sfaturi pentru a arăta şi a te simţi mai bine!

Foloseşte produse de machiaj cu dublu rol
Când te grăbeşti dimineaţa să te machiezi, nimic nu e mai enervant şi nu-ţi mănâncă mai mult timp decât deschiderea şi închiderea produselor pe care le foloseşti. Te-ar ajuta mai mult unele 2 în 1, creion de ochi şi burete corector, fard de ochi şi dermatograf, ruj şi luciu de buze, casetă de machiaj cu fard de ochi, pudră şi fard de obraz.

De ajutor sunt şi produsele de machiaj uşor de aplicat, de tipul creionului fard, în cazul căruia nu este nevoie nici să cureţi săptămânal aplicatorul, care se încarcă de fard.

Ordinea aplicării contează
Puţin fond de ten întins şi pe pleoape înainte de a aplica fardul de ochi susţine machiajul şi-l ajută să reziste mai mult timp decât dacă l-ai folosi direct peste stratul de bază, de cremă hidratantă de zi.

Alege machiajul rezistent
Pentru a nu pierde vremea cu aplicarea repetată a machiajului, optează pentru un ruj rezistent, un rimel waterproof, care vor rămâne la locul lor mai multe ore. În privinţa fardului de ochi, ideal ar fi să le alegi pe cele în culori deschise, cât mai apropiate de culoarea pielii, pentru a nu evidenţia eventualele cearcăne. Pentru acestea din urmă, aplică fond de ten, apoi un singur strat subţire de corector.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu